Blackjack pro spelregels

Blackjack pro spelregels

Blackjack Pro is speciaal gemaakt voor spelers met enige ervaring in het spel. Je kan bij deze variant met drie handen tegelijk spelen tegen de dealer. De kans dat je wint is dus drie keer zo groot. Uiteraard kost het je wel drie keer je inzet. Als je meer snelheid in je spel wil creëren is de pro versie de ideale oplossing. De Blackjack Pro spelregels zijn voor de rest vrijwel gelijk aan het originele spel.

Blackjack Pro hier spelen

De Blackjack Pro basis spelregels

De Pro versie wordt gespeeld met 4 decks met kaarten. Als je met drie handen tegelijk speelt heb je meer inzicht in welke kaarten er nog in het spel zijn. Dit maakt het iets eenvoudiger om te voorspellen welke kaarten er nog komen. Het is overigens niet verplicht om met drie handen te spelen. De kaartspellen bestaan uit 52 kaarten en zijn exclusief jokers. Je begint het spel door fiches te leggen in de vakjes. Dit is je inzet. Als je in alle drie de vakjes fiches legt speel je met drie handen. En als je in één vakje een fiche legt speel je met 1 hand. Wanneer je klaar bent met inzetten klik je op deal.

Doel van het spel

Het doel van het spel

Het is de bedoeling om 21 punten te halen door kaarten te trekken. Je mag niet over dit puntenaantal heengaan. Dit wordt een burst genoemd en je verliest dan automatisch. Je moet dus zo dicht mogelijk bij de 21 punten komen of hierop eindigen. Het komt aan op een slimme tactiek om er niet overheen te gaan. Als je klaar bent met kaarten trekken begint de dealer te spelen. De dealer probeert jouw puntenaantal te verslaan of ook 21 punten te halen. Een dealer blijft altijd kaarten pakken bij 16 punten of lager. Bij 17 punten stopt de dealer standaard met kaarten pakken. Als jij 19 punten hebt win je.

De puntentelling

De puntentelling is heel eenvoudig. Kaart 2 t/m 10 behouden hun eigen waarde. Ze zijn dus de waarde van de kaart. De Boer, Heer en Vrouw zijn 10 punten waard. De Aas is 11 of 1 punt waard. Afhankelijk van je totale punten bepaal je hoeveel de Aas waard is. Als je een Aas en een Boer trekt heb je een Blackjack. Je hebt dan met 2 kaarten 21 punten. Als je wint met een Blackjack win je 3 keer je inzet terug. Wanneer je gewoon wint win je 2 keer je inzet terug. En als je verliest met een Blackjack verzekering dan win je 1 keer je inzet terug.

Speelkaarten verdelen

Het verdelen van de kaarten

De dealer geeft zichzelf twee kaarten waarvan 1 open kaart. Elke hand die je speelt krijgt na het klikken op deal twee open kaarten. Je begint nu eerst met het spelen van de linkerhand. Je pakt kaarten door op hit te klikken en je stopt met pakken door op Stand te klikken. Pas als je daarmee klaar bent ga je naar de volgende hand etc. Als je al je handen gespeeld hebt is het de buurt aan de dealer. Op dit moment zie je of je voldoende punten verzameld hebt.

Splitsen, verzekeren of verdubbelen

Er zijn momenten in het spel dat je een extra keuzemogelijkheid krijgt. Als je eerste twee kaarten een boer zijn krijg je de vraag of je wil splitsen. Je legt nog een keer geld in en je krijgt een extra hand. Als je twee keer een Aas zou pakken scoor je nu twee keer een Blackjack. Het risico op een burst is ook minder groot. Als de eerste kaart van de dealer een Aas is kan je een verzekering afsluiten. Dit kost je een halve inzet. Als de dealer een Blackjack blijkt te hebben krijg je dankzij de verzekering je inzet terug. De laatste optie is verdubbelen. Deze vraag krijg je na het zien van je eerste twee kaarten. Als je denkt dat winst erin zit kan je de inzet verdubbelen.

18plus
© 2024 | Blackjack Pro
€100 + 0 FS